Auto 6 Decembrie 2010 00:05
BMW, Mercedes si Audi au acum in gama berline "tinere" de clasa mare. Sa vadem insa care dintre ele au evoluat cel mai bine de la vechea generatie.

Gata, trio-ul este complet dupa ce si Audi a venit cu noua generatie A6. Asadar, acum, berlinele germane de clasa mare se pot bate de la egal la egal, toti cei 3 constructori avand generatii noi.

Vom vedea peste cateva luni cine este in avantaj, dar pana atunci m-am gandit sa ne uitam putin la niste poze. Sa vedem cum au evoluat, de la generatia veche la cea noua, aceste 3 berline premium. N-am vrut sa umplu postul cu un milion de poze, asa ca am pus, grupat, poze cu modelul vechi si cel nou, pentru fiecare masina, doar din fata.

Astept parerile voastre, referitoare la: ce masina (din generatiile noi) arata mai bine si care constructori a fost mai inspirat la trecerea de la generatia veche la cea noua, adica designul carui model a evoluat cel mai bine.

Vezi pozele si comenteaza pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.