O trecere in revista a celor mai cunoscute hothatch-uri din Romania, inclusiv a modelelor noi care vor fi lansate anul viitor.

Ne apropiem rapid de sfarsitul acestui an si e momentul sa discutam cateva teme referitoare la anul viitor. Prima dintre ele se refera la hothatch-urile pe care vom putea conta anului viitor si ma refer la cele de clasa compacta, cele mai performante, de altfel. Unele modele sunt deja disponibile, altele n-am fost inca lansate, dar vor fi pe parcursul lui 2011.

Oricum ar fi, in a doua jumatate a anului viitor, vom avea cateva hothatch-uri foarte tentante, toate la peste 20.000 euro, dar asta e.. performanta costa, mai ales ca aceste compacte sportive sunt deja mult mai puternice decat ce aveam in segment pana acum cativa ani.

Ma refer la faptul ca, pana nu demult, reteta hothatch-ului includea un motor de 2 litri si in jur de 200 CP. Acum insa, s-a ridicat standard-ul. Sportivele compacte afiseaza, in general in jurul a 250 CP, ba unele promit chiar mai mult. S-a ajuns ca unele hothatch-uri sa “urce” la nivelul unor super hothatch-uri, adica masini ceva mai exclusiviste, dar si mai performante, pe care unii producatori le plaseaza deasupra hothatch-urilor normale.

Sa vedem insa ce vom avea la dispozitie anul viitor. Ordinea este aleatoare… dar reflecta preferintele mele actuale... citeste continuarea pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.