Auto 2 Noiembrie 2010 14:30
Este extrem de simplu, nu presupune sa renunti la sportivitate, dar consumul se reduce semnificativ.

Nu ma descurc foarte bine in ceea ce priveste condusul economic. Stiu toate tehnicile, teoretic, le si aplic cu succes, dar n-am reusit valori record pana acum. Stiu asta pentru ca am participat la un concurs de genul asta, unde am fost printre primii, dar la o oarecare diferenta la primul loc..

E adevarat insa ca nici nu am o pasiune aparte pentru condusul economic. In general, imi place sa ma bucur de performantele unei masini, dar mai incerc si varianta eco, pe distante nu foarte mari, atunci cand vreau sa vad cat de jos poate ajunge consumul, in cazul anumitor masini. Fie facute pentru consum economic, fie cu motoare mari.

Cu masina personala, nu m-am preocupat aproape niciodata de consum. Merg mai sportiv, oricum motorul nu e mare, asa ca mai mereu, in oras, computerul de bord afiseaza un frumos 10,5 l/100 km (medie pe 50, 100 km, in functie de cand imi amintesc sa-l mai resetez).

In ultimul timp am vrut sa vad cum pot sa mai reduc consumul asta, pentru ca sunt... citeste continuarea pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.