Motorstory.ro a facut timp de doua saptamani un sondaj care ne arata ce berline de clasa medie sunt cele mai apreciate in Romania.

Au trecut doua saptamani de cand am dat drumul sondajului generat de discutiile de aici. Am vrut sa vad ce preferati voi, vizitatorii de pe Motorstory.ro, in clasa medie. Nu am inclus in sondaj toate modelele disponibile in aceasta clasa, ci doar cateva, pe care eu le cred cele mai populare.

Rezultatele le vedeti mai jos, intr-un grafic destul de clar. Fiecare dintre voi a putut vota o singura data, deci sondajul este destul de semnificativ, cel putin la nivelul utilizatorilor acestui blog.
Opel Insignia a fost preferata majoritatii, urmata de Kia Optima. La distanta aproape identica cu cea dintre primele clasate, pe locul 3 a venit noul VW Passat. Fapt care mie mi-a confirmat ca Kia Optima este mai atragatoare decat Passat, la nivelul designului. Este un fapt, “dovedit” in mod democratic.

Ford Mondeo ocupa locul 4, la distanta destul de mare de primele 3 clasate, desi masina a placut.. citeste continuarea si vezi rezultatele exacte intr-un grafic sugestiv.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.