Jurnalistii de la Autocar au testat cea mai rapida masina din lume. Doar 1,6 milioane de euro este pretul pentru acest nivel de performanta.

Autocar a testat incredibilul Bugatti Veyron Super Sport. O masina irationala, absurd de puternica, geniala. Costa 1,6 milioane euro si va face fericiti doar 30 de oameni de pe planeta asta. Si este o expresie a puterii oamenilor cu bani. Adica a fost produsa pentru ca un client de Veyron le-a cerut celor de la Bugatti o masina si mai puternica. Sa ai 1.001 CP sub capota si sa vrei mai mult, inseamna sa fii nebun.

Dar nebunia este permisa cand esti dispusa sa platesti sume cu 7 cifre, asa ca Bugatti a facut-o. 1.200 CP si 1.500 Nm, plus cea mai mare viteza maxima a unei masini – 431 km/h.

Recordul de viteza va rezista cel putin un an, pana cand Shelby Supercars va incerca detronarea la bordul unui nou model.

Citeste si: Autostrada care trece printr-o cladire!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.