O selectie a celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

Mercedes 300
"O sa imi cumpar o astfel de masina an 93 motor diesel de 3000 cm, 200000 si ceva de mi de km, arata bine functioneaza ok la momentul asta, dar sunt curios cat de nemuritoare este masina si ce necazuri apar cel mai repede la o astfel de masina!" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

"Salut,am un cielo din"96 pe gpl ful si de doua saptamani imi bate una din planetare.Am dat roata jos si burduful dinspre cutie e rupt.Vreau si eu un sfat:o rectific sau ii schimb burduful?" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Buna ziua! Am si eu nevoie de o parere cat mai avizata cu putinta. Am posibilitatea sa-mi iau o Lancia Dedra din 1994, motor de 1,8 GPL omologat pus in Italia (de acolo este si masina adusa),Clima, geamuri electrice fata, tapiterie o imitatie de piele intoarsa bej, in stare optica decenta, tabla sta mai mult decat decent spun eu, fara rugina, pare a fi vopsea originala pe ea, linia masinii este buna. Costa 400-500 de euro sau un harb de dacie la schimb vrea individul, plus taxa care am inteles ca este undeva in jur de 3000 Lei (700 E). Rugamintea mea mare este sa-mi spuneti si mie daca merita sa ma bag sau nu??? Nu stiu ce sa fac sunt intr-o mare dilema.
Care sunt costurile de intretinere ale acestui model, cat consuma la suta de km. se gasesc piese de schimb si asa mai departe. Astept cu nerabdare sfaturile voastre. Multumesc ! Intreaga discutie pe forumul Sotto.

Golf 2 la max 1500e sau Golf 3 cu euro2 dar la 2500e??
"Trebuie sa vind Tico ca sa marit familia , nu mai incape carutu , soacra etc. m-am uitat pe oferte la SH pt cele 2 variante de mai sus si stau in dubii . Pt masinuta mea nu iau decit max 1000 de euro. acum nu stiu dc se merita sa ma imprumut mai mult sau mai putin . Eu sint din Gl am mai fost si prin talcioc si totusi la noi preturile sint mult mai mari decit la ofertele de pe net (vest RO). Un sfat sau niste indrumari ar fi de ajutor" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.