Germanii au pregatit o versiune R8 pentru cursele de circuit.

Audi R8 intra in lumea curselorDepartamentul motorsport al celor de la Audi a pregatit o versiune de curse a supercar-ului R8, conforma cu regulamentele GT3. Masina va fi vanduta clientilor privati si echipelor care isi doresc sa alerge in diferite campionate nationale si internationale, incepand cu anul viitor.

Audi R8 intra in lumea curselorVersiunea de curse R8 a fost construita ca urmare a numeroaselor cereri din partea unor echipe private. Motorul V8, care in mod normal dezvolta 420 CP a fost modificat in asa fel incat sa ajunga la mai mult de 500 CP. Cutia de viteze este una de competitii, secventiala, cu 6 trepte, dar la nivelul suspensiilor nu s-au operat modificari importante fata de versiunea de serie.

Cum regulile categoriei GT3 nu permit tractiunea integrala, modelul R8 dispune de tractiune spate. Pentru exterior, germanii au pregatit un kit aerodinamic care consta intr-un spoiler fata modificat, difuzor de aer si un eleron de dimensiuni impresionate.

Audi R8 intra in lumea curselor

Audi R8 intra in lumea curselor


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.