Porsche a prezentat up-grade-urile celei mai puternice versiuni de circuit a modelului 911: GT3 RSR.

Cel mai puternic Porsche 911 de circuitPorsche GT3 RSR a primit numeroase upgrade-uri pentru sezonul din acest an. Masina dispune acum de un nou spoiler fata, care ajuta mult la capitolul aerodinamica, dar si mai multe imbunatatiri de natura mecanica ”vizibile” pentru pilotii care le vor avea la dispozitie. Suspensia a fost modificata pentru un plus semnificativ de aderenta, dar si pentru a permite o varietate mai mare de setari.

Cel mai puternic Porsche 911 de circuitMotorul nu a fost modificat decat foarte putin, spun cei de la Porsche. Propulsorul boxer cu 6 cilindri, construit din aluminiu, are o capacitate de 3,8 litri si dezvolta 465 CP la 8.000 rpm. Turatia maxima este insa de 9.400 rpm. Cuplul maxim are valoarea de 430 Nm/7.250 rpm. Transmisia este asigurata de o cutie de viteze noua, secventiala, cu 6 trepte.

Porsche GT3 RSR se preteaza cel mai bine circuitelor de anduranta, masina fiind oferita de Porsche pentru echipe private din intreaga lume, la un pret de 349.800 euro, fara TVA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.