Germanul a participat timp de doua zile la testele oficiale facute de Ferrari la Barcelona.

Michael Schumacher a revenit la volanul unui monopost Ferrari dupa un an de pauza. Germanul a mai pilotat doar ocazional, la diferite evenimente, pe parcursul anului acesta, fara a-si testa insa limitele.
Ferrari a apelat la Schumacher pentru testele din Spania pentru a-si pune la punct masina pentru anul viitor, cand tractiunea controlata va fi interzisa. Germanul are experienta in pilotajul fara asistenta electronica si a aratat din plin acest lucru. A dominat clar testele de la Barcelona, stabilind cei mai buni timpi in cele doua zile in care a fost prezent pe pista.

Michael Schumacher e la fel de bun dupa un an de pauza
Revenirea sa intr-un monopost Ferrari si forma excelenta pe care a aratat-o in teste a alimentat speculatiile conform carora germanul isi pregateste revenirea in Formula 1. Schumacher a dezmintit categoric aceasta versiune, afirmand ca testeaza pentru a ajuta Ferrari sa puna la punct noua masina si nimic mai mult.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.