Germanul va concura in decembrie cu alti piloti celebri din motorsport pe stadionul Wembley.

Schumacher nu a mai participat la Race of Champion din 2004, cand l-a invins pe actualul campion din mondialul de raliuri, Sebastien Loeb.

Schumacher va avea o concurenta serioasa, mai multi piloti de top anuntandu-si participarea pentru evenimentul de la sfarsitul anului: Jenson Button (F1 - Honda), David Coulthard (F1 - Red Bull), fostul campion de WRC, Colin McRae si Andy Priaulx (WTCC). Se vehiculeaza si numele lui Lewis Hamilton, dar participarea sa nu este deocamdata confirmata.

Race of Champions s-a tinut in ultimii trei ani pe stadionul State de France din capitala franceza, iar in acest an se muta pentru prima data in Marea Britanie, pe stadionul Wembley pe care se va amenaja o pista de asfalt. Organizatorii evenimentului, ale carui incasari sunt donate in scopuri caritabile, asteapta peste 70.000 de spectatori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.