Fostul pilot de Formula 1, Alain Prost, va incerca sa castige trofeoul Andros (curse pe gheata) la volanul unei Dacia Duster.

Dacia Duster ajunge iar in mainile fostului pilot de F1, Alain Prost. Asta pentru ca francezul va participa si in acest an la cursele pe gheata din cadrul trofeului Andros. A facut-o si iarna trecuta, fiind o excelenta modalitate de a promova atunci masina, nelansata in versiune de serie.

Se pare ca lui Alain Prost i-a placut sa piloteze masina in aceasta competitie si cum sa nu-i placa din moment ce a castigat cu ea, anul trecut, 3 curse, terminand competitia, la general, pe locul 2.

Anul acesta, Dacia Duster, botezata ICE, a primit cateva modificari, care ar trebui s-o faca si mai manevrabila, dar si mai rapida. Motorul dezvolta putin mai mult cuplu la turatii joase, amortizoarele sunt mai bine adaptate conditiilor de cursa si... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+galerie foto).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.