SUV-ul Dacia nu mai are secrete la nivelul designului, dupa prezentarea lui Sandero Stepway.

Dupa multe speculatii si poze spion legate de SUV-ul Dacia, iata ca avem acum si ceva oficial. Este vorba de versiunea Renault a acestui SUV, prezentata oficial de constructorul francez pentru pietele din Brazilia si Argentina.

Practic vorbim de acelasi SUV care va debuta sub sigla Dacia, doar ca deocamdata poarta sigla Renault.

Oficial: Renault Sandero Stepway - SUV-ul Dacia in versiune Renault!Constructorul francez il numeste Sandero Stepway si il "declara" un vehicul Urban Sport. Stepway este de fapt un Sandero ornat - la exterior - cu elementele caracteristice unui SUV: bandouri de protectie, scut, un fel de bullbar integrat in spoilerul fata, esapament cromat si un eleron prins de cele doua bare de pe plafon. Garda la sol este evident mai mare, iar modificarile platformei ar trebui sa fie si ele insemnate, dar Renault nu pomeneste nimic despre acestea in comunicatul de presa. Sandero Stepway va avea - probabil - platforma cu tractiune fata putandu-se opta si pentru o versiune cu tractiune integrala.

Oficial: Renault Sandero Stepway - SUV-ul Dacia in versiune Renault!Pentru piata braziliana, Sandero Stepway vine deocamdata cu un singur propulsor. Acesta poate fi alimentat cu biocombustibil, are 1,6 litri cilindree, 4 supape/cilindru si dezvolta 112 CP fiind cel mai puternic propulsor Renault, ce poate fi alimentat cu biocombustibil, pe piata sud-americana. Constructorul francez spune ca Sandero Stepway va fi oferit in Argentina cu un propulsor dCi.

Stepway ofera un portbagaj de 320 de litri, spatiu la acelasi nivel cu cel din Sandero, iar garantia pe piata braziliana este de 3 ani sau 100.000 km.

Dacia Sandero SUV (nu se stie daca numele Stepway va fi pastrat si pentru versiunea Dacia a acestui SUV) va debuta probabil la Salonul Auto de la Paris, salonul "de casa" al constructorului francez.

Oficial: Renault Sandero Stepway - SUV-ul Dacia in versiune Renault!

Oficial: Renault Sandero Stepway - SUV-ul Dacia in versiune Renault!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.