Un nou set de poze cu California, CC-ul celor de la Ferrari.

Galerie foto: Ferrari California - Cel mai nou supercar al italienilor!Dupa ce Ferrari a prezentat detaliile tehnice ale modelului California, italienii au fost destul de zgarciti cu pozele. Din fericire, germanii de la AutoBild au reusit sa pozeze cea mai noua creatie a constructorului italian. Asa ca putem adimira modelul California intr-un set de poze facute pe strada, putand observa cum arata masina cu hardtop-ul ridicat.

Galerie foto: Ferrari California - Cel mai nou supercar al italienilor!California dispune, in premiera pentru Ferrari, de un hardtop retractabil care se pliaza/depliaza complet in doar 15 secunde. Practic este o solutie care ii permite masinii sa fie atat cabrio cat si coupe.
Segmentul CC-urilor a fost inaugurat, pentru masinile "normale" de Peugeot cu modelul 206 CC, iar solutia a fost imediat preluata de tot mai multi constructori.

Galerie foto: Ferrari California - Cel mai nou supercar al italienilor!Designul noului California nu socheaza, dar masina arata bine si promite performante excelente pe circuit, in ciuda faptului ca nu este atat de rigida ca un coupe clasic. Din punct de vedere estetic se remarca tevile de esapament dispuse vertical, in genul celor de la Lexus IS-F.

Galerie foto: Ferrari California - Cel mai nou supercar al italienilor!Motorul, montat in fata, este un V8 de 4,3 litri care furnizeaza 460 CP/7.500 rpm. Ferrari spune ca masina poate accelera pana la 100 km/h in mai putin de 4 secunde, asta si cu ajutorul unei cutii de viteze cu dublu ambreiaj si 7 trepte. De asemenea, in echiparea de serie se regaseste si sistemul de control la tractiunii F1-Trac, acelasi diponibil si pe 599 GTB Fiorano. Tot din echiparea standard fac parte si franele cu discuri din ceramica si carbon, asa ca performantele la franare ar trebui sa fie excelente.

California va fi prezentat oficial in acesta toamna, la Salonul Auto de la Paris.

Sursa: AutoBild via WorldCarFans


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.