Lexus intra intr-o noua liga. Aceea in care jocurile sunt facute de Ferrari si Lamborghini.

Lexus LF-A: Pret si performante de Ferrari/LamborghiniDupa ce Lexus a reusit sa se impuna puternic in segmentul de lux in Statele Unite, japonezii vor mai mult. Au vazut probabil apetitul americanilor pentru Ferrari, Lamborghini si alte marci exotice si si-au spus ca e cazul sa le atraga atentia si cu un supercar de-al lor.

Propunerea celor de la Lexus este LF-A, model care va intra in productia de serie, fiind unul din cele mai importante modele din istoria Toyota/Lexus, pentru ca au fost investite multe resurse financiare in acest proiect care ataca o piata cu totul noua pentru marca nipona. Si cum designul este o chestie subiectiva, acesta trebuie sustinut de performante care sa rivalizeze cu cele ale modelelor consacrate.

Lexus LF-A: Pret si performante de Ferrari/LamborghiniLF-A va miza cel mai probabil pe un motor V10, de 5 litri, care produce 500 CP sau mai mult. Acceleratia 0-100 km/h se presupune a fi sub 4 secunde, iar viteza maxima in jurul a 320 km/h. Cei de la Worldcarfans citeaza surse care afirma ca noul LF-A va costa de la 200.000 de dolari in sus, iar acest pret il plaseaza alaturi de Ferrari F430 si Lamborghini Gallardo.

Sursa: Worldcarfans.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.