Coreenii nu isi permit pauze. Au promis multe modele pentru europeni si se tin de cuvant. Noul model Soul este inca o dovada in acest sens.

Kia ataca in continuare cu noul model SOUL!Kia a prezentat concepul Soul acum doi ani, la Salonul Auto de la Detroit si l-a reinterpretat anul acesta, la Salonul Auto de la Geneva. Ei bine, coreenii nu s-au incurcat in experimente de design cu Soul. Masina va intra in productia de serie, exact cu acest nume - Soul.

De altfel, numele Soul nu este deloc intamplator. Pe langa faptul ca atrage atentia (celor de la Kia le place sa fie deosebiti in ultimul timp - ex: cee'd), Soul se adreseaza tinerilor si celor cu spirit tanar, pentru care nonconformismul nu este o notiune deloc straina.

Kia ataca in continuare cu noul model SOUL!Pe langa preturile accesibile, Soul promite un nivel de personalizare extraordinar - element pe care coreenii mizeaza mult in promovarea acestei masini. Nu se stie exact in ce consta acest nivel foarte avansat de personalizare, dar putem banui, in linii mari: culori deosebite, foarte multe accesorii de interior si exterior, combinatii de culori ale habitaclului - toate la un nivel greu de gasit la concurenta, conform celor de la Kia.

Kia ataca in continuare cu noul model SOUL!Si tocmai la acest capitol impresioneaza Kia. Multe optiuni si posibilitati de personalizare! Va mai amintiti cum erau vandute, nu cu multi ani in urma, masinile Kia? Nu existau liste de echipamente optionale! Masinile veneau in cel mult 2/3 versiuni de echipare, la care nu se putea adauga nimic separat. Iar avantajul era unul singur: pretul.

Kia a anuntat ca productia lui Soul va incepe in septembrie, in Coreea, iar debutul oficial al masinii va avea loc la Salonul Auto de la Paris. Coreenii nu au dat nici un fel de date despre motorizari sau echipamente si au prezentat doar cateva poze cu modelul de serie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.