Citroen a lansat un nou model pe care insa nu-l vom vedea in Europa.

Un nou model Citroen - C-Elysee - doar pentru piata chinezaRitmul de dezvoltare si caracteristicile pietei chineze atrag tot mai multi constructori europeni care au inceput sa vina cu solutii ... personalizate. Cum ar fi noul Citroen C-Elysee, lansat recent exclusiv pentru piata din China.

C-Elysee are un design nou, care urmeaza insa linia de design Citroen, asa cum o stim in Europa. Conform oficialilor Citroen, masina este destinata celor cu bugete reduse care vor o masina moderna. Daca interiorul vi se pare oarecum cunoscut este pentru ca a fost inspirat de la cel al modelului Xsara, model scos din productie in Europa si inlocuit acum cativa ani cu noul C4.

C-Elysee este echipat cu un propulsor pe benzina de 1,6 litri, in combinatie cu transmisie manuala sau automata si poate fi configurat in mai multe variante. Chiar daca este o masina de buget, C-Elysee dispune de ABS, dar - optional - si de Bluetooth, CD Changer si port USB.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.