Rolls-Royce a dezvaluit pozele si informatiile noului model al casei: Phantom Coupe.

Inca o definitie a luxului: Rolls-Royce CoupeAsa cum era de asteptat, britanicii de la Rolls-Royce au suplimentat gama Phantom cu inca un model, ajungand la trei versiuni de caroserie: limuzina, decapotabila si coupe-ul.
Versiunea coupe nu aduce schimbari majore de design fata de modelul decapotabil (Drophead Coupe), dar va atrage cu siguranta multi oameni cu bani pentru simplul fapt ca este un Rolls-Royce si este nou. Si mai e ceva. Britanicii spun ca noul Coupe se preteaza cel mai bine condusului de catre soferul proprietar, aceasta pentru ca, pastrand proportiile, acest model este cel mai dinamic dintre Rolls-uri, daca putem spune asa. Portierele au sistem de prindere in partea din spate, iar interiorul mizeaza in foarte mare parte pe aspectul clasic, dar cu materiale si finisaje extrem de luxoase.

Inca o definitie a luxului: Rolls-Royce Coupe

Motorul este acelasi V12 de 6,75 litri care livreaza 453 CP si 720 Nm. Amuzant este faptul ca masina are acum o autonomie mai mare. Nu, nu au micsorat consumul motorului, ci au marit cu 25% capacitatea rezervorului, fata de modelul Drophead Coupe.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.