Hummer a pregatit versiunea H3T, un pick-up destinat celor cu spirit (american) de aventura.

Hummer H3T: Pentru amatorii de aventuriH3T are toate ingredientele necesare pentru a seduce americanii pasionati de pick-up-uri (cifrele de vanzari arata ca acestia nu sunt deloc putini) si era normal ca Hummer sa vina si cu acesta versiune. Fata de modelul H3 nu exista schimbari spectaculoase de design, la general, dar masina arata foarte bine cu bena "grefata" la partea din spate. H3T ofera loc pentru 5 pasageri in interior, iar bena cu o lungime de 1,5 metri poate adaposti usor doua motociclete enduro, un ATV, sau un snowmobil, in functie de preferinte.

Interiorul este la fel cu cel din modelul H3 cunoscut, clientii avand posibilitatea de a opta pentru sistem de navigatie si camera video pentru mersul in marsarier.

Hummer H3T: Pentru amatorii de aventuriMotorul de baza pentru H3T este unul cu 5 cilindri in linie, de 3,7 litri, care dezvolta o putere maxima de 242 CP si 328 Nm. Acest propulsor poate fi cuplat fie la o cutie de viteze manuala, cu 5 trepte (standard), fie la una automata cu 4 trepte.

Hummer H3T: Pentru amatorii de aventuri
Cel mai puternic model este H3T Alpha, acesta dispunand de un V8 de 5,3 litri care produce 300 CP si 435 Nm. Transmisia include o cutie de viteze automata, cu 4 trepte. H3T Alpha are o capacitate de tractare de aproape 2,7 tone.
Capacitatile de trecere in teren greu sunt foarte greu de egalat de competitori, asta numai daca ne gandim la rotile de 32 de inch, unghiul de atac excelent si garda la sol care permite masinii sa ruleze in vaduri cu apa de peste jumatate de metru.

Hummer H3T va fi disponibil spre sfarsitul acestui an atat in America si Europa, dar si in Orientul Mijlociu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.