Britanicii pregatesc un supercar pe care l-au tinut secret pana acum.

Arata mai bine decat Bugatti Veyron?!Se pare ca totul a pornit din ambitia directorului unui studio de design numit Motorcity Europe, care avrut sa arate ca nu este nevoie de sume astronomice si mai ales de perioade foarte mari pentru a produce un supercar cu adevarat exotic. Asa ca proiectul celor de la Motorcity, bolidul MC1, a luat nastere in doar 3 luni. Vorbim aici de partea de design, pentru ca inca se mai lucreaza la partea tehnica.

Arata mai bine decat Bugatti Veyron?!Dealtfel, designul este cel care atrage atentia la aceasta masina. Este cu totul original si pare "scupltat" doar in tunelul aerodinamic. MC1 este format din linii foarte cursive, iar partea frontala afiseaza o "raceala" extrema datorita faptului ca blocurile optice nu sunt grefate pe caroserie. Cel putin nu la vedere, pentru ca acestea au fost pozitionate in uriasa fanta de aerisire despre care nu se poate spune ca face parte din spoiler pentru ca masina nu are un spoiler propriu zis.
Spatele este masiv si "plin", stopurile fiind amplsate pe verticala, in vreme ce doua tevi de esapament uriase sunt pozitionate tot vertical.

Arata mai bine decat Bugatti Veyron?!
Caroseria va fi facuta aproape in totalitate din fibra de carbon, usile se deschid in stil "foarfece",iar motorul va fi, se pare, un V10 amplasat central. Ramane de vazut care vor fi specificatiile propulsorului si mai ales care va fi originea lui, pentru ca este putin probabil sa fie dezvoltat de cei de la Motorcity.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.