Constructorul britanic a prezentat, cu ocazia deschiderii unui centru de design, un concept creat cu un singur scop: exclusivitate si performanta.

Aston Martin Vantage RS: 600 CP!Masina se numeste Vantage RS si se bazeaza pe coupe-ul Vantage V8, dar…nu mai este deloc un V8. Sub capota a fost amplasat motorul V12 de 6 litri, care a fost "convins" de ingineri sa livreze 600 CP si 690 Nm, adica fix 100 CP/litru. Reducerea greutatii a fost o prioritate, asa ca Vantage RS cantareste 1,6 tone.

Aston Martin Vantage RS: 600 CP!Oficialii Aston spun ca masina accelereaza pana la 100 km/h in sub 4 secunde si atinge 160 km/h in 8,5 secunde. Viteza maxima ar trebui sa fie cu mult peste 300 km/h.

Aston Martin Vantage RS: 600 CP!Masina este deocamdata un concept, dar oficialii Aston Martin au spus ca vor sa vada reactia publicului si sa analizeze volumul de cereri, luand in considerare o productie de serie limitata "la un pret care va reflecta exclusivitatea acestei masini."


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.