BMW a publicat primele poze ale celui mai accesibil cabrio din gama sa, cel bazat pe Seria 1.

Dupa hatchback-ul in 5 usi, cel in trei usi si coupe, BMW a prezentat a patra versiune de caroserie, cea cabrio, pentru cel mai mic model din gama, Seria 1.
Plasat in segmentul premium, ca de altfel toate modelele bavareze, Seria 1 cabrio ii va tenta pe cei carora bugetul nu le permite un Seria 3 cabrio.

Daca Seria 3 a urmat trendul actual si ofera un hard-top retractabil, Seria 1 Cabrio ramane fidel solutiei clasice, cu soft-top, evident si din cauza costurilor mai reduse. Acesta se pliaza/depliaza in 22 de secunde, la viteze de pana la 40 km/h.

Oficial: BMW Seria 1 cabrio!
Masina va beneficia de motorizarile excelente cunoscute deja de la hatchbak si coupe, baza gamei fiind asigurata, se pare, de propulsorul de 2 litri si 143 CP. Cel mai puternic model va fi cel echipat cu propulsorul cu 6 cilindri in linie care dezvolta 306 CP. In oferta va fi introdus si un diesel, cel mai probabil propulsorul de 2 litri care dezvolta 177 CP.

Oficial: BMW Seria 1 cabrio!

In curand BMW va oferi mai multe informatii despre acest model, inclusiv gama de preturi intre care se va incadra cel mai mic cabrio al constructorului german.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.