Ford va introduce un crossover interesant pe piata din Europa incepand cu anul viitor, iar la Frankfurt ne arata prototipul masinii.

Tineresc si atragator din punct de vedere estetic, Kuga reprezinta cea mai indrazneata interpretare a limbajului de design "kinetic". Oficialii Ford au anuntat ca masina va fi setata sa ofere satisfactii in primul rand pe sosea, latura offroad fiind secundara.

Productia de serie va incepe in prima jumatate a anului viitor, pentru inceput Kuga fiind propus cu motorul turbodiesel de 2 litri si 136 CP, cuplat la o cutie de viteze manuala cu sase trepte. Se va putea opta intre modele cu transmisie integrala si modele cu transmisie fata, pentru cei ce nu ies in afara soselelor.

Chiar daca Ford spune ca masina ce va fi prezentata la Frankfurt este un prototip, varianta de serie va fi probabil identica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.