Ford a modificat substantial modelul Fiesta, pe care-l ofera acum si sistemul prin care parintii pot controla performantele masinii atunci cand o dau copiilor.

Au trecut ceva ani peste actuala generatie Ford Fiesta si a venit vremea unui facelift. Ford nu s-a jucat cu redesenari discrete de stopuri si faruri, ci a preferat un facelift amplu.

Asa cum vedeti, partea frontala a masinii a fost complet schimbata. Ford Fiesta facelift a primit designul lui B-Max, intreaga parte frontala seamana foarte mult cu cea a monovolumului B-Max. Asta nu-i chiar rau, pentru ca Fiesta arata acum mult mai modern.

Spatele a ramas aproape la fel, doar stopurile avand structura schimbata. Si la interior s-au operat modificari, dar nu de amploare. Din punct de vedere tehnic, s-a anuntat introducerea in gama a celebrului motor... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.