Dacia va lansa in al doilea semestru in 2012 doua noi modele, respectiv Dokker, un vehicul cu cinci usi "polivalent", si furgoneta Dokker VAN.

"Dokker este un vehicul cu cinci locuri, practic si polivalent, disponibil cu una sau doua usi laterale culisante. Dispunand de un portbagaj generos si oferind o modularitate intuitiva, Dacia Dokker este perfect adaptata clientilor care isi doresc un vehicul cu posibilitati multiple de utilizare, care sa asigure atat o calatorie in conditii de confort pentru cinci adulti, cat si transportul, la nevoie, a unor obiecte voluminoase", se arata intr-un comunicat al Dacia.

Versiunea utilitara, Dokker VAN, se adreseaza clientilor din zona comerciala, respectiv intreprinzatori si societati comerciale.

"Numele Dokker este derivat din cuvantul «dockworker» din limba engleza, cu referire la muncitorii care asigura incarcarea si descarcarea navelor intr-un port. Termenul subliniaza astfel capacitatea mare de incarcare a celor doua vehicule, adaptabilitatea si robustetea lor", se precizeaza in comunicat.

Dacia nu precizeaza preturile noilor modele.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.