Auto 16 Mai 2012 09:40
 BMW a prezentat noul Seria 1 in versiunea cu 3 portiere, dar ne arata si cel mai accesibil Seria 1, alaturi de cel mai performant model, cel pregatit de M.

Am o slabiciune pentru hatchbach-urile in 3 usi, oricat ar zice unul si altul ca nu sunt practice, ca nu sunt comode pentru ca trebuie mereu sa cobori ca sa urce cineva in spate. Da, n-or fi ele practice, dar arata mai bine. Mult mai bine, mai sportiv, iti inspira mai multa dinamica.

Asa ca-mi face placere sa va arat noul BMW Seria 1 in 3 usi, care a debutat la ceva timp dupa versiunea mai “comoda”, in 5 usi. Si aici e valabil, in 3 portiere noul Seria 1 arata clar mai bine. Linia laterala s-a schimbat mult, portierele fata (singurele) sunt mai mari, iar geamul din spate este ingust si bine integrat intr-o linie generala mai sportiva.

Si nu e vorba numai despre aceasta noua varianta de caroserie. BMW a anuntat si noutati tehnice de amploare, unele... citeste mai multe despre BMW Seria 1 cu 3 usi pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.