Auto 11 Martie 2012 09:32
Un singur norocos va conduce Aventador J, iar italienii ii promit exclusivitate totala. Nici un alt exemplar nu va fi produs, in afara acestuia.

Atat eu, cat si toata lumea, asteptam sa vedem la Geneva noul Lamborghini Aventador Roadster. Ei bine, italienii au avut alta idee si ne-au aratat ceva mult mai spectaculos. Si, da, nebunesc.

Se numeste Lamborghini Aventador J si vedeti imediat ca nu seamana decat vag cu un roadster normal. Bolidul italian este in cu totul alta categorie. Este dus la extrem, doar pentru cei ce apreciaza extremul. Practic, Lamborghini a creat o masina oarecum noua, pe baza coupe-ului Aventador.

Caroseria a fost destul de mult schimbata, pentru ca structura masinii este alta. Lamborghini Aventador J nu are parbriz, ci niste... citeste mai multe despre Lamborghini Aventador J pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.