Auto 7 Martie 2012 01:20
Mercedes abandoneaza forma de monovolum pentru noul A-Klasse, iar rezultata este un hatchback de clasa compacta, dinamic, care arata foarte bine.

O alta noutate indelung asteptata a fost noul Mercedes A-Klasse. Si aici avem o multime de discutat. Pentru ca Mercedes a tras noul A-Klasse pe alta linie, l-a schimbat radical si l-a pus in fata unor competitori noi.

Asa cum stiti, pana acum Mercedes A-Klasse a avut acea linie inalta, de monovolum, care-l scotea din lupta cu compactele concurentei. Acum insa, Mercedes a facut o schimbare de proportii. Noul Mercedes A-Klasse a renunta sa mai fie monovolum si s-a transformat intr-o compacta veritabila, mult mai dinamica decta pana acum. Imi place mult mai mult decat vechea generatie.

Designul exterior a fost anuntat de... citeste mai multe despre noul Mercedes A-Klasse pe Motorstory.ro (+ galerie foto).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.