Auto 1 Martie 2012 01:20
Noul model Ferrari F12 berlinetta devine cel mai rapid Ferrari de serie. Bolidul italian transeaza si razboiul cailor putere dintre Ferrari si Lamborghini.

Am putea spune ca, astazi, Ferrari a mai scris un capitol de istorie si ne face sa ne intrebam unde se va ajunge peste cativa ani. Pentru ca noul Ferrari F12 berlinetta este aproape de nebunie, in cel mai frumos sens al cuvantului.

In primul rand, Ferrari F12 berlinetta este cel mai puternic si mai rapid Ferrari de serie
, iar cand veti vedea specificatiile o sa intelegeti ca razboiul puterii intre Ferrari si Lamborghini a fost castigat, acum, de Ferrari. Dar pana atunci, sa vedem cum se prezinta, din punct de vedere vizual, noul bolid italian, care inlocuieste modelul 599 GTB.

E clar ca noul Ferrari F12 nu va fi pe placul tuturor. Adopta acelasi stil superdigitalizat ca si...citeste mai multe despre performantele noului Ferrari F12 pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.