Mercedes CLS are, in sfarsit, un concurent de la BMW. Iata noul BMW Seria 6 Gran Coupe, coupe-ul cu 4 usi care ar trebui sa puna pe ganduri fanii CLS-ului.

BMW a prezentat oficial primul coupe cu 4 usi al marcii. Ati auzit de el de ceva ani, dar acum il vedem in versiunea de serie. Se numeste BMW Seria 6 Gran Coupe si este mult asteptatul concurent bavarez pentru Mercedes CLS.

BMW a inclus acest model in gama Seriei 6, langa Seria 6 coupe si cabrio. Practic, BMW Seria 6 Gran Coupe reprezinta versiunea in 4 usi a Seriei 6. Noul model isi propune, evident, sa ofere o alternativa clientilor de Mercedes CLS, pentru ca BMW a intarziat si asa mult timp pana sa activeze in acest segment. La fel cum Mercedes intarzie sa ofere un rival pentru X6.

Revenind la BMW Seria 6 Gran Coupe
, asemanarile sunt evidente, practic aceeasi parte frontala ca si la coupe/cabrio, doar cu mici modificari la nivelul zonei inferioare a spoilerului. Nici spatele nu difera fata de ceea ce vedem la celelalte modelul din Seria 6, dar avantajul si noutatea lui BMW Gran Coupe tin de... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ super galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.