Mini Roadster face o figura frumoasa si se prezinta cu un design provocator, senzual, dar si cu o gama delicioasa de propulsoare. Totul se rezuma la stil.

Mini a prezentat cel mai nou model al gamei. Mini Roadster este cel mai spectaculos Mini de pana acum, asta-i clar, si se adreseaza direct barbatilor pasionati de stil si sport. Si cu bun gust. Si cu destul de multi bani.

Stiam ca va veni, este versiunea cabrio a modelului Mini Coupe, pe care l-am testat pe AMCKart. Insa, Mini Roadster este mai exotic decat Coupe-ul si mai scump. Probabil sunteti putin confuzi.. nu avea Mini o decapotabila? Ba da, dar e cu totul alta treaba, alt model, cu alt public, in special femei.
Noul Mini Roadster seamana cu Mini Cabrio doar la partea frontala. Spatele face o uriasa diferenta de stil. Roadsterul are spatele mai scurt, mai umflat, mai “puternic”. Asta pentru ca scaunele spate au disparut, masina fiind mai joasa si, evident, mai sportiva.

Mini Roadster se lauda cu un plafon textil, actionat… manual.
Tocmai de aceea... citeste mai multe despre Mini Roadster pe Motorstory.ro (+ super galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.