Audi A4 facelift arata mult mai bine si este gata sa se bata cu noul BMW Seria 3.

Audi tocmai a prezentat faceliftul gamei A4 si se lauda cu update-ul acestei a opta generatii, spunandu-ne ca in 39 de ani s-au vandut 10 milioane de modele Audi din aceasta clasa (A4 + Audi 80).

Audi A4 facelift s-ar putea sa nu va surprinda atat de mult.
Din doua motive principale. Schimbarile se rezuma, in special, la redesenarea farurilor si a stopurilor, prin linia LED mult mai vizibila si, al doilea motiv, ati vazut deja aceste schimbari la faceliftul gamei A5. Oricum, chiar daca acum a devenit parca si mai greu sa deosebesti A4 de A6 si A8, noul Audi A4 facelift arata destul de bine.

Interiorul n-a fost atins prea mult de acest facelift. Germanii ofera acum mai multe modele de volan, materiale noi si combinatii noi de culori. Exista insa si modificari de structura. De exemplu, Audi a scazut numarul de.. citeste mai multe despre Audi A4 facelift pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.