Auto 4 Octombrie 2011 01:20
BMW ne arata noul Seria 5 hibrid, un model axat in principal pe dinamica, dar cu niste valori de consum foarte tentante.

Afirmatia “cel mai..” din titlu le apartine nemtilor, care au prezentat oficial versiunea de serie a noului BMW ActiveHybrid 5. O denumire care sa individualizeze modelul, desi mai natural iti vine sa-i spui “Seria 5 hibrid“.

BMW ActiveHybrid 5 este un raspuns (obligatoriu) pentru toti ceilalti hibrizi din clasa mare premium, si daca tot l-au facut cei de la BMW spune ca este si cel mai bun. Adevarul este ca are niste specificatii interesante, in sensul ca ar putea fi cumparat fara probleme si de un client care vrea performante dinamice foarte bune, nu neaparat consum record.

Masina are sub capota un motor normal, cel cu 6 cilindri in linie, de... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.