Audi A5 facelift arata mai modern, fara sa fie amplu modificat. Motorizarile sunt punctul forte al masinii, atata la nivel de putere cat si la consum.

Audi a zis ca imaginea gamei A5 a cam imbatranit, asa ca nemtii au prezentat un facelift pentru toate versiunile Audi A5: Coupe, Cabrio, Sportback si S5. Practic, cred ca toti ne asteptam la genul asta de facelift. Nemtii n-au facut decat sa integreze masina in noua linie de design, prezenta pe ultimele modele ale marcii.

Astfel ca, in mod sigur nu veti observa decat noile faruri, stopuri si modificari la spoilere. Atat, dar e adevarat ca aspectul se schimba mult, in sensul ca gama A5 seamana acum cu noul Audi A6. De parca nu era deja cam mare confuzia intre modelele Audi, acum vor fi si mai greu de deosebit.
Ca de obicei la Audi, motorizarile impresioneaza. Baza o formeaza propulsorul de 1,8 litri TFSI, care ofera... citeste mai multe despre Audi A5 facelift pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.