Renault ne arata noul design al singurului lor SUV din gama - Koleos. Adevarul este ca faceliftul lui Koleos este foarte reusit.

Nu prea am vorbit despre Koleos pana acum, pentru ca n-am avut de ce s-o fac. Asa cum stiti, este singurul SUV al celor de la Renault, facut intr-o vreme in care criza parea ceva de domeniul fantasticului, iar europenii cumparau in nestire SUV-uri. In asemenea conditii, cine nu avea un SUV in gama simtea ca pierde clienti. Si toti s-au grabit sa faca.

Ei, Renault Koleos n-a mers deloc asa cum se astepta Renault. N-am condus masina, dar cei care au facut-o au spus ca le-a placut, nu e nimic in neregula cu ea. Dar vanzarile au fost slabe, mai ales ca Renault s-a intins mult si la pret. Acum, Koleos costa 25.300 euro, cu motorul de 2 litri dCi si 150 CP. Se mai ofera si versiunea de 175 CP a acestui motor si atat.

Pe de alta parte, Renault anunta astazi ca, in 2010, a vandut circa 70% din productie in afara Europei, in special in... citeste mai multe despre Renault Koleos facelift pe Motorstory.ro (+ galerie foto).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.