Chevrolet Cruze hatchback promite sa devina una dintre cele mai atractive masini hatchback de clasa compacta. Foarte convenabila si foarte bine echipata.

Chevrolet a confirmat ca versiunea hatchback a lui Cruze va fi lansata la Salonul Auto de la Geneva. Si cititi cu atentie, pentru ca eu cred ca masina asta va zgudui putin clasa compacta! Am testat recent Chevrolet Cruze sedan si v-am spus ca maisna mi-a placut mult. Mi-a placut cum sta pe drum, mi-a placut pretul, mi-a placut nivelul de echipare foarte generos pentru pretul cerut.

Ceea ce vedeti in poze este conceptul care prefigureaza versiunea de serie a lui Cruze hatchback. Practic insa, va uitati chiar la versiunea de serie. Sigur, nu va avea farurile astea pe fond albastru, ele vor fi cele normale, de pe sedan, care oricum arata foarte bine. Iar spatele este unul chiar foarte reusit, spun eu. Mie imi place, in conditiile in care singurul lucru care ma deranjeaza la sedan sunt ... citeste continuarea pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.