Porsche se prezinta in fata fanilor si clientilor cu o noua masina deosebita. Mai puternica si mai usoara - Cayman R.

Face Porsche ce face si reuseste sa atraga atentia cu gama sa de coupe-uri din care ai zice ca este greu sa faci ceva (si mai) deosebit. Dar uite ca se poate, dupa o reteta aplicata deja de mai multi constructori de modele supersport.

Reteta asta are doua caracteristici principale: putere mai mare si greutate mai mica.

Asa se intampla si in cazul noului Porsche Cayman R, o versiune deosebita, una dedicata cunoscatorilor si celor pasionati nu numai de masini sport cu pedigree, cat mai ales de pilotaj. Masina a debutat de Salonul Auto de la Los Angeles si cred ca la acest moment este cea mai buna “jucarie” sport, relativ accesibila, cu care te poti distra pe sosea si pe circuit.

Asa cum stiti, Cayman este la baza gamei Porsche, ca performante si pret, dar in nici un caz nu se poate spune ca nemtii au facut compromisuri pentru a face masina mai accesibila.

Cayman R vine cu motorul cu 6 cilindri, de 3,4 litri, a carui putere a crescuta insa cu 10 CP fata de modelul Cayman S. Asadar, Cayman R dispune de 330 CP si, pe langa asta, este cu 55 de kg mai usor. Inchipuiti-va un coupe mic, de doar 1.295 kg, cu 330 CP si suspensii special lucrate pentru a-l face si mai sportiv....

Citeste continuarea pe Motorstory.ro si urmareste Motorstory pe Facebook!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.