Auto 8 Octombrie 2010 00:05
Volkswagen a prezentat noul Eos, de fapt o versiune restilizata a modelului de pana acum. Nu va asteptati la surprize placute, pentru ca VW are o alta strategie
In plina discutie referitoare la cat de bun este Passat si cum nu se compara cu Kia Optima, desi ideea acelui articol este legata strict de design (aspect la care modelul coreean chiar ii da niste lectii celui german), Volkswagen ne mai face o surpriza! Ne arata noua generatie Eos, care va debuta oficial la Salonul Auto de la Los Angeles si care va ajunge pe piata incepand cu luna ianuarie a anului viitor.

Ce-am putea spune despre noul Eos? Ma tem ca nimic bun (strict la capitolul design), este o alta grefa de elemente vazute la celelalte modele Volkswagen, asa ca aspectul general este unul fara nici un pic de “condiment”. Aceeasi imagine de modern, dar banal, ca si la noul Passat.
In cazul lui Eos, farurile sunt in mare parte la fel cu cele de pe Golf si Touareg, iar stopurile sunt si ele o varianta restilizata usor a celor de pe… Golf si Touareg. Deci, nici un fel de elemente originale, dar se pare ca... citeste continuarea pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.