Audi arata noi poze cu o editie speciala a lui R8. Una foarte performanta, care bate la acceleratie chiar si bolidul Gallardo.

Modelul R8 de la Audi este cam singurul care-mi place. Nu la nebunie, nu cum ador Ferrari 458 Italia. Dar este o masina frumoasa, performanta si care… se apropie mult de Lamborghini Gallardo. Mai mult ca niciodata, acum, cu versiunea R8 GT. O masina care a fost prezentata la inceputul anului si asupra careia Audi revine, cu noi informatii si poze.

Asadar, R8 GT este o versiune mai usoara (cu 100 kg) si mai puternica decat modelul normal, cu motorul V10. In cazul lui R8 GT, propulsorul dezvolta 560 CP, fata de 520 CP. Diferenta este ca 560 CP genereaza alte performante si – nu stiu cum de au permis germanii asa ceva – R8 GT accelereaza mai bine cu 0,1 secunde (in 3,6 secunde) pana la 100 km/h comparativ... citeste continuarea si vezi o galerie foto completa pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.