Auto 12 Iulie 2010 00:05
BMW prezinta primul teaser video cu noul Seria 1 M Coupe, cel mai accesibil model produs de departamentul M GmbH.

BMW vrea sa largeasca gama modelelor care poarta sigla M si ne arata intr-un prim teaser video cea mai noua masina care intra in clubul sportivelor produse de departamentul sportiv al BMW. Noul Seria 1 M Coupe promite o dinamica d einvidiat si - logic - va fi cel mai accesibil model M.

Germanii nu-i pot spune M1 acestui nou model, deoarece M1 a fost o masina deosebita, acum foarte rara, cu o arhitectura speciala (motor central). Asadar, cel mai accesibil model M va fi numit Seria 1 M Coupe si va arata niste caracteristici absolut deosebite. Seful M GmbH promite multa putere si asa va fi daca ne gandim ca, la acest moment, cel mai puternic Seria 1 Coupe are un motor de 3 litri, turbo, care produce 306 CP. masina accelereaza de la 0 la 100 km/h in 5, 2 secunde.

Noul Seria 1 M Coupe va ave ao putere mai mare, probabil intre 340 CP - 370 CP si o acceleratie 0 - 100 km/h in mai putin de 5 secunde.

Deocamdata nu ni se spune cand va fi lansata masina, dar este clar ca nu mai tarziu de Salonul Auto de la Paris, din aceasta toamna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.