Ford a prezentat primele poze cu versiunea retusata a modelului de clasa medie, Mondeo.

Ford Mondeo facelift va debuta oficial la sfarsitul lunii august, in cadrul salonului auto de la Moscova, dar pana atunci putem vedea din poze schimbarile operate de designeri. Nu este vorba de nimic spectaculos, ba chiar schimbarile de design erau previzile, acestea fiind vazute mai intai pe modelele S-Max si Galaxy.

Modificarile partii frontale se rezuma la o grila superioara mai mica, in vreme ce grila inferioara a fost segmentata de un grilaj mai pronuntat. In rest, nu mai exista decat redesenarea proiectoarelor, si integrarea langa acestea a luminilor LED, de zi.

Ford Mondeo faceliftDaca la nivel estetic schimbarile sunt minore, din punct de vedere tehnologic exista mai multe surpriza placute. In primul rand, Mondeo va fi disponibil cu un nou propulsor TDCi, de 2,2 litri, care produce 200 CP. Pe langa aceste propulsor, clientii pot opta si pentru cunoscutul motor de 2 litri TDCi, oferit in versiuni de 115 CP, 140 CP si 163 CP.
O alta premiera consta in adoptarea motorului de 2 litri EcoBoost, in versiunea de 240 CP. Ramane in oferta si varianta cu 203 CO a acestui motor.

Pentru motoarele EcoBoost, Ford ofera in echiparea standard cutia de viteze cu dublu ambreiaj, PowerShift, cu 6 trepte. Aceasta cutie poate fi comandata si pentru versiunile de 140 CP si 163 CP ale motorului de 2 litri TDCi.

Ca si pana acum, Ford Mondeo va fi oferit in versiunile cu 4 usi, 5 usi si break. Vanzarile vor debuta in toamna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.