Volkswagen a anuntat caracteristicile celui mai economic Touran, monovolumul german fiind unul dintre cele mai apreciate in clasa sa.

Volkswagen TouranTouran este monovolumul preferat al nemtilor si un succes la nivel global, nemtii laudandu-se cu peste 1,13 milioane de unitati vandute. Iar acum familistii care tin si la consum au la dispozitie o noua versiune, si mai economica, dar si ecologica.

Volkswagen TouranNoul Touran BlueMotion este dotat cu propulsorul turbodiesel de 1,6 litri si 105 CP, care afiseaza un consum mediu de doar 4,6 litri/100 km, in vreme ce emisiile de CO2 sunt de 121 grame/km, cele mai bune valori pentru un monovolum cu 7 locuri, spun cei de la Volkswagen.

Consumul a fost obtinut prin introducerea pachetului BlueMotion, adica garda la sol mai mica, mici modificari de aerodinamica, pneuri cu rezistenta redusa la inaintare, etc.

Volkswagen TouranVW Touran mai poate fi comandat si cu noul motor de 1,2 litri turbo, pe benzina, care produce 105 CP. In cazul acestui motor, consumul mediu este de 6,4 litri/100 km. Clientii pot opta insa si la acest motor pentru pachetul BlueMotion (care include sistem Stop/Start si regenerarea energiei dezvoltate la franare), caz in care consumul mediu ajunge la 5,9 litri/100 km.

Mai este disponibil, pentru cei care prefera masina ceva mai dinamica si motorul de 2 litri TDI, care produce 170 CP. La extremitatea cealalta a gamei de propulsoare este disponibil un motor de 90 CP.

Volkswagen Touran


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.