Italienii au arata o noua generatie a modelului Uno, destinata pietelor din America de Sud.

Fiat a reinviat modelul Uno, pe care il vor oferi, intr-o noua generatie, pe pietele din America de Sud. Nu este exclus sa-l aduca si in Europa, dar deocamdata nu exista nici o conformare oficial in acest sens.

Fiat UnoNoul Uno este putin mai mare decat modelul Panda si chiar seamana cu acesta la forma generala a caroseriei. Detaliile sunt insa cu totul altele, iar italienii au incercat sa ii confere o alura de mini SUV, cu garda la sol destul de mare si - pe unele versiuni - bandouri de protectie.

Fiat UnoInteriorul pune accent pe spatiu si mai putin pe instrumente foarte moderne. Plansa de bord este lucrata foarte simplu, cu comenzi simple si doar strictul necesar din punct de vedere al echipamentelor.

Fiat UnoVor fi oferite doar doua motorizari pentru America de Sud, ambele pe benzina si ambele capabile sa functioneze cu biocombustibil. Este vorba de un propulsor de un litru, care produce 75 CP si unul mai mare, de 1,4 litri, cu 85 CP. Ambele motoare sunt cuplate la o cutie de viteze manuala, cu 5 trepte.

Fiat Uno

Sursa: Carscoop


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.