Kia a prezentat primele poze cu noua generatie Magentis, care va debuta la Salonul Auto de la New York.

Coreenii spun ca au vrut sa faca o masina la care oamenii nu s-ar fi asteptat de la marca Kia. Si s epare ca au reusit. Dar nu este nici o surpriza in asta, pentru ca in ultimul timp Kia a investit mult in design. Asa au ajuns coreenii sa aiba niste masini foarte proaspete, atractive, care intra imediat in atentia celor care nu sunt dispusi sa platesca o sigla mai pretentioasa pe capota.

Noua Magentis vine cu o parte frontala care atrage atentia, datorita dimesiunilor si grilei a carei forma face parte din noua imagine de marca a constructorului, dar ceea ce surprinde este plafonul plonjat catre locurile din spate si capota scurta a portbagajului, astfel incat ai impresia ca Kia a cochetat cu ideea unui coupe cu 4 usi.

Kia Magentis

Deocamdata, Kia a prezentat doar aceste doua poze si nu a spus nimic despre motorizari, aceste informatii urmand sa fie dezvaluite dupa debutul masinii la Salonul Auto de la New York.

Kia Magentis

In ultimul timp Kia a venit cu 3 modele importante pe piata, astfel incat coreenii aproape ca si-au innoit intreaga gama, cu exceptia catorva modele. In acest an, Kia mizeaza pe noile Sorento si Sportage, dar si pe noua Magentis, pentru ca, daca versiunea anterioara a acestui model a fost o prezenta discreta pe sosele, noua generatie va atrage cu siguranta atentia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.