Constructorul ceh vine la geneva cu versiunile facelift pentru modelele Fabia si Roomster.

Skoda revitalizeaza modelele Fabia si Roomster pentru a le mentine in atentia clientilor la jumatatea cilcului de viata al generatiilor actuale. Cu toate acestea, nu va asteptati la modificari majore in privinta designului exterior. Schimbari discrete au fost operate la nivelul partii frontale. Farurile au o noua structura interna, grila superioara a fost usor redesenata, cea inferioara este putin mai mare, iar proiectoarele mici au fost inlocuite cu unele mult mai generoase ca dimensiuni.

Skoda Fabia facelift

Deocamdata nu se stie ce modificari au fost operate partii din spate, pentru ca cehii pastreaza cateva detalii si pentru Salonul Auto de la geneva, unde vor debuta oficial cele doua modele, saptamana
viitoare.

Skoda Roomster facelift

Daca la nivel estetic nu sunt schimbari prea importante, la nivelul gamei de motorizari s-a recurs la o improspatare completa. Motoarele pe benzina de 1,4 litri si 1,6 litri au fost inlocuite cu motorul de 1,2 litri, care produce 60 CP si 70 CP in varianta aspirata si 85 CP si 105 CP in versiunea TSI.

De asemenea, motoarele TDI de 1,4 litri si 1,9 litri au fost inlocuite cu cel de 1,6 litri, care dezvolta 90 CP si 105 CP.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.