Seat a prezentat cel de-al treilea model din gama Ibiza, break-ul ST.

Seat Ibiza STDaca versiunile in 3 si 5 usi sunt destinate celor ce prefera un aspect dinamic si dimensiuni de clasa mica, noul ST vine si cu un nivel mult mai bun al aspectului practic. Break-ul, destul de bine desenat in partea posterioara, este cu 18 cm mai lung decat hatchback-ul, ajungand la o valoare caracteristica hatch-urilor compacte - 4,23 metri.

Seat Ibiza STSpaniolii spun ca, in ciuda dimensiunilor si a unei parti posterioare "groaie" din punct de vedere stilistic, Ibiza ST a retinut nealterat spiritul dinamic al hatchback-ului. Asta in conditiile in care volumul portbagajului a crescut la 460 de litri, putand fi insa majorat prin rabatarea banchetei spate.

Seat Ibiza STGama de motorizari este aceeasi cu cea de la versiunea hatchback, Iziza ST fiind oferit cu trei propulsoare pe benzina si trei turbodiesel. Gama de puteri acopera intervalul cuprins intre 70 CP si 105 CP. Din oferta fac parte si noile motoare de 1,2 litri TDI si cel de 1,2 litri TSI. La nivelul transmisiilor spaniolii anunta posibilitatea de a echipa masina cu cutia DSG, cu dublu ambreiaj.

Seat Ibiza ST


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.