Opel a lansat o editie speciala a modelului Corsa, una care aminteste de o alta epoca, cea a masinilor sport pe care ti le puteai permite.

Opel Corsa Color RaceOpel incearca sa readuca in memoria publicului modelele vechi care au satisfacut setea de viteza a multor pasionati de masini. Modele sportive, simple, care putea fi cumparate fara mari eforturi de cei tineri si pasionati de masini.

Opel Corsa Color RaceModelului Corsa i-a revenit "sarcina" de a trezi amintirile nostalgicilor, prin intermediul editiei speciale Color Race. Nu trebuie cautate prea mult elementele distinctive ale acestei editii, pentru ca ele tin de partea estetica. Culoarea galbena este combinata cu capota si plafonul negru, iar ideea de sportivitate si competitie este data de steagul cu patratele integrat pe capota fata. In cadul acestei editii pot fi comandate si culorie alb si rosu pentru exterior.

Opel Corsa Color RaceInteriorul nu este mult modificat, dar vine cu mici elemente (cadranele grilelor de ventilatie) vopsite in culoarea caroseriei, cusaturi asortate pe tapiterie si volan si cam atat. Opel spune ca masina are si mai multe imbunatatiri la nivelul suspensiilor si directiei.

Opel Corsa Color RaceCorsa Color Race poate fi comandata cu mai multe motorizari. Se incepe de la unul de 1,4 litri, benzina, care livreaza fie 87 CP, fie 100 CP, consumul mediu fiind de doar 5,5 l/100 km. Se poate opta si pentru diesel-ul de 1,7 litri, care produce 130 CP si 300 Nm si al carui consum mediu este de 4,5 litri/100 km.

Pretul acestei editii speciale porneste de la 15.560 euro, pe piata germana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.