Opel a prezentat primele informatii despre noua generatie a modelului Meriva, care vine cu o solutie spectaculoasa.

Opel MerivaA doua generatie a monovolumul de clasa mica Meriva tocmai a fost prezentata de Opel, care o va expune la Salonul Auto de la Geneva din luna martie a acestui an. Cei de la Opel au mizat pe monovolumele de clasa mica dupa succesul avut cu mai marele Zafira si se pare ca au mizat bine. Asta pentru ca tot mai multi constructori patrund in acest segment. Cum nivelul competitiei creste, iar cei de la Opel se pricep la monovolume, noua generatie Meriva atrage cu siguranta atentia.

Opel MerivaMasina impresioneaza vizual prin deschiderea in oglinda a portierelor (FlexDoors), cele din spate fiind prinse de montantii C. Meriva are montanti centrali, dar, chiar si asa, cei de la Opel spun ca accesul este mult mai bun. Oricum, utilitatea acestui sistem se refera doar la usurinta accesului la bancheta din spate. Restul tine de stil, Meriva fiind totusi printre putinele modele de serie care vin cu aceasta solutie.

Opel nu a prezentat fotografii cu interiorul masinii, dar spuen ca acesta este mai mare, are mai multe spatii de depozitare si poate fi comandat intr-o mare varietate de finisari/culori, cea mai mare disponibila vreodata pe un model Opel.

Opel MerivaMasina este mai mare decat prima generatie, la toate capitolele si arata foarte interesant. Partea frontala este in noua linie Opel, cu faruri desenate in asa fel incat se potrivest cu linia laterale a geamurilor, una neobisnuita, permisa insa de sistemul de deschidere in oglinda, FlexDoors.

Opel MerivaGama de motorizari va acoperi intervalul 75 CP - 140 CP, dar Opel spune ca nu peste mult timp va fi oferita si o versiune ECOFlex a acestei noi generatii. Se pot comanda cutii de viteze manuale, cu 5 si 6 trepte sau o noua cutie de viteze automata, cu 6 trepte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.