Alfa a lansat un site dedicat pentru noul model Giulietta si a prezentat noi poze cu compacta italiana.

Alfa Romeo GiuliettaAlfa Romeo Giulietta este asteptata cu nerabdare de fanii constructorului italian, mai ales acum, cand, dupa primele 3 poze oficiale este clar ca Alfa a reusit sa mai produca o masina care merge direct la suflet. Adevarul este ca cei de la Alfa erau cumva datori cu o masina speciala. Modelul 147 a fost lasat foarte mult timp pe piata, mai mult decat era necesar, iara asteptarea a fost cam prea indelungata.

Alfa Romeo GiuliettaMasina, care va concura in clasa compacta, la sectiunea premium, va avea deversari de calibru, dar mizeaza in acest duel pe design, in cea mai mare parte si pe platfoma tehnica sportiva. In echiparea de serie va fi disponibil sistemul DNA cu cele 3 setari (Dynamic, Normal si All Weather) care modifica parametrii acceleratiei, directiei, diferentialului eletronic si sistemului de control al stabilitatii - VDC - in functie de optiunea selectata. Suspensia masinii este una noua, la fel si directia, iar italienii spun ca masina vine cu un comportament rutier foarte bun, atat din punct de vedere al sportivitatii, cat si al confortului.

Alfa Romeo GiuliettaLa data lansarii, dupa luna martie a anului viitor, Giulietta va fi disponibila cu 4 propulsoare, toate cu supraalimentare, doua pe benzina si doua diesel. Motoarele pe benzina sunt cele de 1,4 litri TB cu 120 CP si 1,4 litri TB MultiAir cu 170 CP. Cele doua diesel-uri sunt de 1,6 litri si 105 CP si 2 litri si 170 CP. Pe aprcursul anului viitor va fi introdus si un motor de 1,8 litri pe benzina, cu o putere maxima de 235 CP. Acesta va fi si cel mai puternic motor al intregii gama Giulietta, asta daca italienii nu vor introduce si o versiune GTA. Cum insa in cazul modelului MiTo s-a renuntat la o versiune GTA si in cazul compactei Giulietta se va proceda probabil la fel.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.