Kia Romauto ofera in Romania noul model Soul, la preturi destul de tentante.

Kia SoulNoul model Soul este o aparitie aparte in gama constructorului coreean. Kia a facut in ultimul timp mai multe modele atractive, cu design european, care plac publicului. Soul este insa altceva. Designul nu este unul "serios", asemanator cu stilul modelelor germane. Este mult mai "jucat", mai prietenos, usor pasional. Evident, Soul nu este o masina italiana, asa ca este putin probabil sa starneasca pasiuni.

Dar designul i-ar putea cuceri pe unii, iar acestia ar trebui sa fie cei tineri. Pentru ei a venit Kia cu acest design, sustinut de echipamente adecvate. Daca tinerilor le va placea sau nu, ramane de vazut atunci cand se va face primul bilant al vanzarilor.

Kia SoulInteriorul, foarte spatios datorita formei de monovolum, spun cei de la Kia, mizeaza pe un tablou de bord interesant, cu multe rotunjimi, dar fara a fi excentric. Atmosfera va fi influentata si personalizata de multiplele optiuni pentru culorile tapiteriei si bordului, fiecare putand sa-si personalizeze masina in functie de gusturi.

Kia SoulSoul poate fi comandat si in Romania si se poate opta intre doua motorizari. Propulsorul pe benzina are 1,6 litri si dezvolta 124 CP si 156 Nm. Masina accelereaza de la 0 la 100 km/h in 11 secunde si poate atinge o viteza maxima de 178 km/h, in conditiile unui consum mediu oficial de 6,5 litri/100 km. Pretul de pornire pentru versiunea de baza MOTION, cu aceasta motorizare este de 13.685 euro, cu TVA inclus.

Kia SoulCe de-al doilea motor este un turbodiesel de 1,6 litri, a carui putere maxima este de 115 CP, cuplul maxim fiind de 260 Nm. Cu acest motor, Soul accelereaza de la 0 la 100 km/h in 11,6 secunde si atinge o viteza maxima de 178 km/h. Consumul mediu este de 5,2 litri/100 km. Pretul de pornire pentru acest motor este de 15.048 euro, cu TVA inclus.

Echiparea de baza este una destul de bogata, cu tot ce trebuie la nivel de confort si siguranta: aer conditionat, geamuri electrice, inchidere centralizata, ABS, ESP, airbag-uri frontale, laterale si tip cortina etc.

Cum vi se pare noul Soul? Va place? Ce credeti despre nivelul preturilor?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.