Aston Martin a prezentat primele poze cu versiunea de serie a modelului Cygnet, bazat pe Toyota iQ.

Aston Martin este un constructor pentru care exclusivismul inseamna totul. Este langa Ferrari si Lamborghini, dar vine cu acel ceva special caracteristic britanicilor. Tocmai din aceasta cauza, un model de clasa mini nu pare deloc potrivit intr-o gama formata din masini supersport. Mai ales daca nu este un model propriu.

Aston Martin Cygnet

Aston Cygnet va fi, fara indoiala, cea mai socanta abordare a unui constructor supersport. Aston n-a dezvoltat nici macar un model propriu, ci a lucrat la implementarea imaginii proprii pe o Toyota iQ. Cea ce a iesit puteti vedea in pozele alaturate. Grila Aston domina partea frontala, dar silueta lui iQ este evidenta, chiar daca stopurile au fost redesenate.

Aston Martin Cygnet

Interiorul pastreaza aceeasi structura cu a modelului nipon, chiar si torpedoul format dintr-o geanta separata fiind pastrat. Totul este insa lucrat cu materiale premium si finisari de asemenea.

Britanicii au prezentat doar pozele masinii, fara nici un fel de alte informatii. Se spune totusi ca Cygnet va fi dezvoltat in in continuare si va intra in productia de serie la finalul anului viitor sau chiar in 2011. Comercializarea va debuta in Marea Britanie, urmand apoi sa fie extinsa doar in Europa.

Aston Martin Cygnet

Despre motorizari nu se spune nimic, dar este putin probabil sa vedem altceva decat cea mai puternica motorizare de pe Toyota iQ - un motor de 1,33 litri si 101 CP, probabil cel mai slab din istoria Aston, daca excludem inceputurile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.